Cafizzio
Cum a început totul?

Povestea Cafizzio

Totul a pornit cu un singur gând:

Vreau să am propria mea cafea!

N-aveam idee în ce mă bag, dar eram ghidat de pasiune, de iubirea pentru cafeaua care îmi dă energie în fiecare dimineață! Știam unde vreau să ajung, ce gust și miros vreau să aibă cafeaua mea, dar încă nu știam cum voi ajunge acolo. Pun mâna pe telefon, îmi sun un bun prieten și povestesc despre ce urmează să fac, acele a fost momentul în care Cafizzio a început să apară!

Drumul a fost lung, am vorbit cu mulți oameni, am stresat cu întrebări, am căutat prăjitorii, țin si acum minte cum am degustat mai bine de opt cafele la prima degustare. Am încercat nenumărate blenduri în diverse combinații: espresso, V60, cappuccino, red eye și așa mai departe.

Au trecut zile și nopți nedormite până când am reușit să găsesc gustul, aroma si mirosul pe care le visam deja noapte de noapte. Așa s-a născut Cafizzio, un blend de cafea fix din inima americii de sud (Brazilia Santos, Nicaragua, Honduras și Columbia), patru origini diferite, care împreună aduc gustul pe care l-am visat (literalmente) de când mi-a venit ideea pentru brand.

Astăzi, am sute de comenzi livrate și sute de clienți mulțumiți care își încep dimineața cu Cafizzio, sute de mii de urmăritori mă susțin zilnic pe social media, iar eu mă bucur în fiecare zi de tot ce am în timp ce savurez blendul meu mult visat!

Povestea Cafizzio